Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Privacy Policy

Ben's Favourites wine & More respecteert de privacy van alle klanten zowel offline als online, en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op een transparante en zorgvuldige wijze, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Eventuele klachten omtrent de verwerking van jouw persoonsgegevens kunnen aan de Autoriteit Persoonsgegevens worden gericht.

Dit privacybeleid is van toepassing op onze diensten. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats in het kader van het uitvoeren van de met jouw aangegane overeenkomst, bijvoorbeeld voor het bevestigen en versturen van je aankoop, het voldoen aan een wettelijke verplichting. Wanneer je toestemming hebt gegeven voor het verwerken van je persoonsgegevens, kun je deze toestemming ook te allen tijde weer intrekken.

Je gegevens worden niet doorverkocht aan derden; de gegevens worden slechts verstrekt aan derden voor zover hier een legitieme reden voor aanwezig is, zoals het mogelijk maken van de levering van je aankopen en een eventuele verkoop van de organisatie.

Je gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. 

Je hebt recht op inzage, correctie, overdragen en/of verwijdering van je persoonsgegevens bij Ben's Favourites Wine & More. Hiertoe kan een schriftelijk verzoek worden ingediend bij Ben's Favourites Wine & More. Je verzoek zal binnen vier weken worden afgehandeld. Mail naar [email protected] voor meer informatie.

Ben's Favourites Wine & More behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen.