Kruisbessen worden in Europa sinds de 16e eeuw verbouwd. Voor deze nectar wordt de Rote Triumphbeere gebruikt, die rond 1830 is ontdekt. Kleine boeren in Mittelbaden verbouwen de bessen voor Van Nahmen, juist daar is er een bijzonder geschikt klimaat voor Lees meer..
Kleur | Helder zalmkleurig. |
---|---|
Geur | Veelzijdige aroma's zoals rabarber, rode bes, aardbei en rijpe zure kersen met hints van fijnspar en buxus. |
Smaak | Een delicaat-zoete smaak, plezierig opgefrist door milde zuren. Een fruitige zoetheid benadrukt de heldere rode bessenaroma's. Fris fruit, opwekkende zuren en een tikkeltje ziltigheid in de afdronk. |
Serveertemperatuur | 10-12℃ |
Serveren bij | Als spritzer, 1:1 met bruiswater, een heerlijke all-rounder bij antipasti of salades zoals Ceasar salad en bij gerechten met Japanse dashi bouillon. Puur past de nectar goed bij niet te zoete desserts, zoals verse bosbessen met ijs van geitenmelk. |
Alcoholpercentage | 0 |
Land | Duitsland |
Regio | Nordrhein-Westfalen |
Druif | niet van toepassing |
Volume | 0,75 |
Kruisbessen worden in Europa sinds de 16e eeuw verbouwd. Voor deze nectar wordt de Rote Triumphbeere..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen